HDZ predao liste za varaždinske mjesne odbore, Stričak: Svaki izbori su bitni Foto: HDZ

HDZ predao liste za varaždinske mjesne odbore, Stričak: Svaki izbori su bitni

Varaždinske vijesti | 15.4.2019. u 12:43h | Objavljeno u Aktualno

HDZ Grada Varaždina spremno izlazi na izbore za Vijeća mjesnih odbora koji će se u Varaždinu održati 5. svibnja. Prilikom predaje lista Gradskom izbornom povjerenstvu u Gradskoj vijećnici u nedjelju, 14. travnja, istaknuto je kako su izbori bitni i da upravo ovi izbori omogućuju biračima da se čuje i njihov glas, njihovo mišljenje o aktualnom stanju.

– Svaki izbori su bitni, bez obzira radi li se o državnoj, lokalnoj ili mjesnoj razini, jer to je najizravnija prilika da birači iznesu svoj stav o aktualnom stanju. Često ističem da je vertikala, lokalna, županijska te državna razina, napokon zaživjela i upravo zbog nje je područje Varaždinske županije, te područja svih njenih gradova i općina, postalo jedno veliko gradilište – kazao je prilikom predaje lista saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak koji je dao punu podršku stranačkim kolegama i kolegicama iz Varaždina, nositeljima listi i kandidatima na listi u predstojećoj kampanji za izbore za Vijeća mjesnih odbora.

Nositelji lista za Vijeća mjesnih odbora su sljedeći:

I. MO - dr. Martina Jerbić-Cecelja
II. MO - Krešimir Čop
III. MO - Robert Puja
IV. MO - Sven Bunta
V. MO - Darko Novoselec, mag.ing.prom.
VI. MO - Branko Družinić
VII. MO - Elvis Šegović
Hraščica - ​Damir Laljek
Poljana B. - Darko Frntić
Črnec B. - ​Luka Conar
Gojanec - ​Melita Pomper
Kućan Marof - ​Jurica Behin
Gornji Kućan - ​Goran Bobek
Donji Kućan - ​Zdravko Vrbanić

Stričak smatra da će birači u Varaždinu pozitivno prepoznati sve ono što se događa na području grada i Varaždinske županije, a to su, kako je naveo, investicije koje iznose više od milijardu kuna.

– Naravno, za sve te investicije, koje se mjere u iznosima većim od milijardu kuna, zaslužni su uz naše koalicijske partnere, prvenstveno naši stranački dužnosnici koji su pokazali da znaju, mogu i žele. Stoga očekujemo da će naši sugrađani tj. birači taj naš angažman prepoznati i dati nam povjerenje, kako bi te dobre, pozitivne trendove s državne i lokalne razine spustili doslovno do razine Vašeg kvarta, Vašeg susjedstva, dječjih igrališta – zaključio je Stričak i dodao da HDZ na izbore izlazi samostalno, no, pojačan nestranačkim kandidatima na pojedinim listama koji su "svojim dosadašnjim poslovnim karijerama i javnim angažmanom dokazali da mogu puno toga pozitivnog pokrenuti i učiniti za svoj kvart".