HDZ "Branitelji u Vladi i Varaždinskoj županiji imaju i imat će partnera" Foto: HDZ Varaždinske županije

HDZ "Branitelji u Vladi i Varaždinskoj županiji imaju i imat će partnera"

VV | 11.4.2024. u 16:35h | Objavljeno u Aktualno

Anđelko Stričak, varaždinski župan, predsjednik županijskog HDZ-a Varaždinske županije i nositelj liste HDZ-a i koalicijskih partnera za III. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima jučer je, uz načelnika Općine Gornji Kneginec Gorana Kaniškog, sudjelovao na skupu branitelja u Društvenom domu u Turčinu.

Tom prigodom okupili su se hrvatski branitelji s područja Varaždinske županije i to; pripadnici policije, ZNG-e, 104. brigade HV, Puma, Tigrova i Roda, a podršku skupu došao je dati i ratni zapovjednik specijalne policije, general Mladen Markač. Branitelji su zahvalili za sve što je aktualna Vlada napravila za njih, poručivši da su u njoj i Ministarstvu hrvatskih branitelja uvijek imali i imaju partnera, kao i u varaždinskom županu Anđelku Stričaku koji im stoji na raspolaganju kad god je to potrebno.

– Svaka podrška veseli, a još više ako je od tvog ratnog zapovjednika i kolega branitelja. Puno nam znači podrška generala Markača i branitelja, pripadnika policije, ZNG-a, 104., Puma, Tigova i Roda. Kao i ranih devedesetih, i sada smo spremni za sve izazove! Hvala na podršci – zahvalio se braniteljima Stričak, i sam dragovoljac, sudionik Domovinskog rata.

 

Označeno u
Galerija slika