HDZ: Bosilj 'cmizdri' jer ga nema nigdje, a prva violina varaždinskog SDP-a je Čačić

| 8.4.2024. u 12:13h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je jutros SDP održao konferenciju za novinare na kojoj su između ostalog spomenuli kako će HDZ dobiti kaznu jer su, kako navode, u subotu postavili štand na mjestu na kojem je to zabranjeno, oglasili su se iz HDZ-a u priopćenju koje potpisuje Goran Kaniški, glasnogovornik Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije.

HDZ pak u priopćenju piše kako 'Bosilj cmizdri' jer, navode, nigdje nema letaka i plakata s njegovim 'likom i nedjelom'.

- Gradonačelniče, nema Vas nigdje jer je prva violina varaždinskog SDP-a Čačić. Peđa Grbin i Zoran Milanović kod odabira, da li Vi ili Čačić, odlučili su se za njega - Čačića. Njihova odluka je jasna, a i poruka Vama koliko im značite i vrijedite - pišu iz HDZ-a.

Uz to, dodaju kako je SDP u Hrvatskom saboru glasao protiv proračuna, protiv besplatnih školskih obroka, protiv amandmana zastupnika Štromara za dodatna sredstva potrebnih za Arboretum Opeku te protiv amandmana zastupnika Habijana za dodatna sredstva za Sveučilište Sjever.

- Bili ste i jeste protiv svega što je građanima bitno za što kvalitetniji život. Što se tiče kazne, ići ćemo na sud. HDZ je podnio zahtjev za korištenje javnih površina, ali nikako da se postupi po njemu. Po Markoviću i Bosilju, u gradu Varaždinu samo SDP može i
smije voditi kampanju, ostali ne. Drugovi, ovo nije Kina koju toliko često posjećujete - na čiji ono trošak??? - stoji u priopćenju.