GRADSKO VIJEĆE Objavljeni dokumenti vezano za davanje suglasnosti na integralnu nagodbu

MGA/VV | 14.7.2020. u 11:26h | Objavljeno u Aktualno

Na inernetskim stranicama Grada Varaždina, uz objavu o održavanju 29. sjednice Gradskog vijeća, jučer su objavljeni dokumenti vezano za 8. točku dnevnog reda koja se tiče integralne nagodbe.

Sjednica Gradskog vijeća sazvana je za petak, 17. srpnja i održat će se ponovno putem Zoom-a, čemu se protive oporbeni vijećnici SDP-a.

Na dnevni red sjednice su konačno uvrštene važne točke poput odluke o zaduženju Grada Varaždina izdavanjem municipalnih obveznica te davanje suglasnosti na sklapanje nagodbe za integralno rješenje dugogodišnjih sudskih sporova vezanih za bale u Brezju, ali i za POS zemljišta. Na dnevnom redu je i davanje prethodne suglasnosti za prodaju dionica Termoplina u vlasništvu Grada Varaždina.

Od navedene tri točke zasad su objavljeni materijali za 8. točku, koja se odnosi na integralnu nagodbu, a mogu se pronaći na internetskoj stranici Grada Varaždina

Glavne elemente nagodbe već su predstavili u veljači zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i predsjednik Kluba vijećnika Nezavisne liste Ivana Čehoka Mario Lešina, a jučer su objavljeni i dokumenti te brojni prilozi vezano za tu točku dnevnog reda najavljene sjednice.

Označeno u