Gradonačelnik Čehok s Nenadom Bakićem razgovarao o poslovnim planovima tvrtke Varteks Foto: Grad Varaždin

Gradonačelnik Čehok s Nenadom Bakićem razgovarao o poslovnim planovima tvrtke Varteks

Varaždinske vijesti | 29.1.2019. u 14:51h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je u Gradskoj vijećnici održao sastanak s predsjednikom Uprave Varteksa Nenadom Bakićem.

Na sastanku se razgovaralo o poslovnim planovima kompanije Varteks s obzirom na financijska restrukturiranja, daljnji razvoj i tržišnu poziciju tvrtke koja je prošle godine proslavila stotu godišnjicu postojanja.

- Kako još uvijek postoje međusobne obveze, odnosno potraživanja Grada Varaždina prema Varteksu, na sastanku je između ostalog dogovoreno da će se pokušati pronaći model prijeboja tih potraživanja nekretninama. Razgovaralo se i o uključivanju Grada Varaždina u marketinške planove Varteksa, a gradonačelnik je naglasio kako Grad Varaždin stoji na raspolaganju i u potpunosti podržava namjeru nove Uprave Varteksa da Varteks ponovno postane vodeći brend u tekstilnoj industriji - priopćili su iz Grada.

Podsjetimo, Nenad Bakić, većinski vlasnik i odnedavno direktor Varteksa, ovih je dana najavio da namjerava preseliti pogone poduzeća iz Varaždina u Novi Marof.