Gradonačelnik Čehok obišao bolnicu, policiju i vatrogasce

VV | 1.1.2018. u 11:55h | Objavljeno u Aktualno

Prvi dan nove godine u ponedjeljak 1. siječnja gradonačelnik Varaždina dr.sc. Ivan Čehok obišao je bolnicu, policiju i vatrogasce. U Općoj bolnici Varaždin ravnatelju bolnice dr. Nenadu Kudeliću predao je 18.000 kuna za nabavu bifazičnog defibrilatora s monitorom i dodao da će stanovi za liječnike uskoro biti izgrađeni.

– Čeka nas puno posla u novoj godini i nadam se da će se dobra suradnja s Gradom Varaždinom nastaviti. Donacijom ćemo kupiti defibrilator za potrebe službe za interne bolesti, a najavljujemo da će za 3-4 mjeseca stići i magnetska rezonanca u bolnicu – najavio je dr. Nenad Kudelić.

Načelnik policije Predrag Benčić rekao je da je noć protekla dobro, bez povrijeđenih i bez prometnih nesreća te naglasio da će se iduće godine u radu usmjeriti na preventivno djelovanje što se tiče alkoholiziranosti vozača i prevelike brzine, jer su to najveći problemi.

Gradonačelnik je na kraju posjetio Javnu vatrogasnu postrojbu, gdje ga je dočekao zapovjednik Ivica Labaš, koji je također rekao da je najluđa noć protekla bez značajnijih potreba za intervencijama.