Grad Varaždin: Radovi u uređenju komunalne infrastrukture ne staju

| 19.1.2021. u 14:08h | Objavljeno u Aktualno

- Želimo pokazati građanima da nismo stali, građevinske radove nastavljamo izvan sezone - izjavio je gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok pri obilasku radova na komunalnoj infrastrukturi u Gornjem Kućanu.

U Zelengajskoj ulici uređuje se prošireni kolnik te odvodnja oborinskih voda u dužini 400 metara. Vrijednost radova je oko 450 tisuća kuna, a radnici Colasa koriste lijepo vrijeme da radove završe u roku.

- Ovdje su građani dugo čekali, ljudi su imali velikih problema jer je ulica bila preuska i razrovana bez dovoljno upojnih jama pa smo na intervenciju građana i mjesnog odbora sada to počeli raditi - izjavio je gradonačelnik i već najavio nastavak radova.

- U Poljani će uz radove na aglomeraciji biti izvedeni i radovi na vodovodu. Ako posluži vrijeme neće biti prekida radova na našim ulicama i prometnicama - zaključio je gradonačelnik.

- Nakon natječaja očekuje se početak izgradnje rotora na izlazu prema Kućan Marofu što će raditi Hrvatske ceste, najavljuju se i uređenja većeg broja parkirališta uz zgrade. Sve što smo zacrtali napraviti je napravljeno, pa i više od toga. Prošla je godina bila rekordna, a ove godine očekujemo da će biti napravljeno još više - zaključio je gradonačelnik Čehok najavljujući izgradnju nekoliko rotora i daljnje uređenje varaždinskih ulica.