Grad Varaždin provodi savjetovanje o odluci imenovanja i protezanja Europskog trga

| 27.9.2023. u 09:58h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 22. rujna do 22. listopada 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o imenovanju i protezanju Europskog trga.

Ovom Odlukom određuje se na području 1. mjesnog odbora „Centar“ ime i protezanje Europskog trga – područje javnog trga okruženo na sjeveru Ulicom Jurja Habdelića, na istoku palačom Zakmardy, na jugu Šetalištem Vatroslava Jagića te na zapadu međama privatnih posjeda, a nalazi se na kčbr. 14796. k.o. Varaždin.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 35.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 22. listopada 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom:

„Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o imenovanju i protezanju Europskog trga“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..