Grad Varaždin provodi savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave Foto: Pexels/ilustracija

Grad Varaždin provodi savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

Varaždinske vijesti | 11.2.2024. u 12:00h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 9. veljače do 10. ožujka Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave.

- Ovim Pravilnikom utvrđuju se pravila, uvjeti i postupci jednostavne nabave Grada Varaždina, uzimajući u obzir načela javne nabave te mogućnost primjene elektroničkih sredstava komunikacije. Provedba postupaka jednostavne nabave detaljnije je definirana te omogućava fleksibilniju provedbu postupaka jednostavne nabave u skladu s potrebama Grada Varaždina kao javnog naručitelja - ističu iz Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/, pod rednim brojem 25.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem obrasca dostupnog na stranici Grada Varaždina, zaključno do 10. ožujka 2024. godine, na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: "Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave" ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..