Grad Ludbreg: Bavimo se važnijom tematikom od termina održavanja sjednica Foto: Krešimir Đurić

Grad Ludbreg: Bavimo se važnijom tematikom od termina održavanja sjednica

Varaždinske vijesti | 19.7.2019. u 14:51h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je HNS-a Grada Ludbrega aktualnu gradsku vlast, da će se sjednice sazivati u vrlo kratkom roku i u terminu koji ne odgovara vijećnicima, Grad Ludbreg i gradonačelnik Dubravko Bilić su odgovorili na optužbe svojim priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

"Dok podružnica HNS-a Grada Ludbrega raspravlja o terminu održavanja sjednica Gradskog vijeća i je li bolje da su one sat vremena ranije ili kasnije, iako vijećnici za niih primaju mjesečnu naknadu, Grad Ludbreg bavi se važnijom tematikom.

Tako smo u procesu osiguravanja radnog materijala učenicima Osnovne škole Ludbreg za što će biti izdvojeno tristotinjak tisuća kuna. U Osnovnoj školi Ludbreg bilježimo pozitivan trend pa ćemo i ove godine upisati jedno razredno odjeljenje više.

Prošao nam je novi projekt koji uključuje Srednju školu Ludbreg, a kroz koji će biti poboljšana kvaliteta i atraktivnost obrazovnog procesa. Prema podacima Ministarstva financija o izvršenjima proračuna za period, od 2013. do 2018. godine, Grad Ludbreg, najbolji je u Hrvatskoj po povlačenju EU novaca po glavi stanovnika.

Gradska vlast ne ušutkava nikoga, mi radimo, a to potvrđuju i rezultati."