Goranu Kanižaju iz Mobilisisa nagrada za mladog menadžera 2019. godine Foto: Poslovni.hr

Goranu Kanižaju iz Mobilisisa nagrada za mladog menadžera 2019. godine

Varaždinske vijesti | 3.12.2019. u 14:16h | Objavljeno u Aktualno

Na Susretu CROMA održanom 29. studenog u Hotelu Westin Zagreb pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović, u suorganizaciji Grada Zagreba i Međimurske županije i pod medijskim pokroviteljstvom Poslovne učinkovitosti d.o.o., dodijeljena je godišnja nagrada i priznanje Menadžer godine 2019. u 10 kategorija.

Među dobitnicima je i Goran Kanižaj, operativni direktor varaždinske tvrtke Mobilisis, koji je dobio nagradu u kategoriji mladih menadžera, a u istoj kategoriji nagrađen je još i Bruno Kovačić, direktor tvtrke Axilis. 

Ivica Marić, predsjednik uprave Đuro Đaković - TEP i Dinko Lucić, predsjednik uprave Privredne banke Zagreb, dobitnici su nagrade u kategoriji Velika poduzeća; Tomislav Bosilj, direktor i član uprave SANO iz Popovače i Eric Superina, član uprave tvrtke Mick iz Kukuljanova u kategori Srednjih poduzeća, dok su Srđan Krištić, direktor Adriatic DMC iz Dubrovnika i Krunoslav Kapetanović, vlasnik i direktor tvrtke Villa Kapetanović iz Opatije, menadžeri godine u kategoriji Mala poduzeća.

U kategoriji Javna poduzeća menadžeri godine su Ivan Čulo, predsjednik uprave Hrvatske pošte i Darko Majić, direktor društva Auto promet Sisak. Nagradu u kategoriji Društveno poduzetništvo dobio je Alen Baščevan, ravnatelj ustanove Arbor Sirača. Ana Soldo, članica uprave DS Smith Belišće Croatia i Igor Benaković, predsjednik uprave Bauwerk Boen iz Đurđevca su menadžeri godine u kategoriji Inozemna poduzeća.

U kategoriji Poduzetnik godine nagradu su dobili Siniša Stanić, direktor tvrtke Simplex iz Gornje Vrbe i Zoran Šimunić, direktor poduzeća Naše klasje iz Zagreba. Za najboljeg projekt menadžera proglašen je Marko Cvijin, direktor Trade Aira iz Velike Gorice, a nagradu za životno djelo dobili su Ivan Sabljić, direktor Regije hotela Valamar Collection Dubrovnik President hotela i Valamar Lacroma Dubrovnik hotela te Alojzije Sobočanec, predsjednik uprave Međimurjeplet iz Čakovca.