FOTO Život ide dalje: gradonačelnik Varaždina obišao gradilišta i radove na uređenju okoliša te Aquacityja

MGA/VV | 22.4.2020. u 15:30h | Objavljeno u Aktualno

- Unatoč strogom pridržavanju mjera sprečavanja zaraze koronavirusom, Grad Varaždin uspijeva zadržati visoku dinamiku ostvarivanja zacrtanih ciljeva na području uređenja komunalne infrastrukture, obrazovnih projekata i projekata uređenja grada. U srijedu se gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok sa svojim zamjenicima Sandrom Malenicom i Zlatanom Avarom osobno uvjerio kako napreduju radovi na nekoliko lokacija u gradu - javljaju iz Grada Varaždina.

Ovaj tjedan počeli su radovi na izmjeni komunalne infrastrukture i obnove kolnika u Bosanskoj ulici vrijedni 1,8 milijuna kuna. U punom jeku su i radovi na uređenju okoliša i zgrade novog dječjeg vrtića u Donjem Kućanu. Za predstojeću sezonu priprema se i kupalište Aquacity, djelatnici restorana uređuju zelene površine i sanitarne objekte, a plaža je dodatno proširena i očekuje se dodjeljivanje Plave zastave.

Gradonačelnik Ivan Čehok s optimizmom govori o vraćanju uobičajenog života u grad Varaždin.

- Svi se nadamo dobroj epidemiološkoj situaciji koja će omogućiti postupno popuštanje mjera kojima se uspješno spriječilo širenje zaraze. U Varaždinu smo našli način kako zaustaviti širenje virusa, a istovremeno nastaviti s radovima na važnim projektima - ističe gradonačelnik.

Galerija slika