FOTO Zbog zatvaranja nadvožnjaka, u Zagrebačkoj ul. od jutra kaos

M.P./Varaždinske vijesti | 5.4.2018. u 08:48h | Objavljeno u Aktualno

Zbog sanacije nadvožnjaka u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu jutros od 7 sati on je zatvoren za sav promet. Radovi su, inače, trebali početi još u utorak, no počeli su danas obzirom da je bilo potrebno postaviti prometnu signalizaciju.

Duž cijele Zagrebačke ulice te na raskrižju Zagrebačke i Supilove ulice, na kojem promet regulira policija, jutros se stoga stvorila ogromna gužva te se otežano vozilo što je jako razljutilo vozače. Naime, zbog radova je u potpunosti obustavljen promet istočnom obilaznicom od raskrižja s kružnim tokom prometa državne ceste D2 i Gospodarske ulice, odnosno od benzinske postaje Crodux do semaforiziranog raskrižja s Ulicom Vilka Novaka (Carina).

- Obilazni pravci označeni su privremenom prometnom signalizacijom, a obilazak za tranzitni promet je preko autoceste A4, od Zamlake preko prometnih čvorova Ludbreg i Varaždin, zatim državnom cestom D2, preko jugozapadne obilaznice, Hrašćice i obratno. Obilazak za lokalni promet je gradskim ulicama zbog čega se očekuje pojačani promet i moguće otežano odvijanje prometa - pojašnjavaju iz policije te ovim putem ponovno pozivaju vozače za strpljenje.

Galerija slika