FOTO Traje preseljenje iz Gradske vijećnice u palaču Patačić

VV | 12.1.2023. u 15:35h | Objavljeno u Aktualno

Kao što je Grad Varaždin ranije nagovijestio, u tijeku je preseljenje uredskih prostora iz Gradske vijećnice u palaču Patačić.

Zbog radova na uređenju varaždinske Gradske vijećnice i preseljenja na privremenu lokaciju, upravni odjeli i službe Gradske uprave koji su smješteni na Trgu kralja Tomislava 1 neće biti dostupni građanima 12. i 13. siječnja 2023. godine na toj lokaciji, ali će građani tih dana uredno moći predavati svoje pisane zahtjeve/podneske u pisarnicu Grada Varaždina koja će 12. i 13. siječnja biti smještena na Trgu slobode 12. Sva pristigla pošta bit će dostavljena pravovremeno na adresu primatelja.

Od ponedjeljka, 16. siječnja 2023. godine, ured gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, pisarnica, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća, Upravni odjel za društvene djelatnosti – Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb te Odjel za unutarnju reviziju će
započeti s radom na privremenoj lokaciji u poznatoj palači Patačić na Franjevačkom trgu 5.

Radovi na uređenju gradske vijećnice, koja ove godine obilježava 500 godina otkako je u njoj smješten gradonačelnik i gradska uprava, potrajat će nekoliko mjeseci.

Galerija slika