FOTO Rotarijanski bal u znaku Jamesa Bonda

vv | 16.2.2020. u 12:48h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Rotary club Varaždin sinoć je priredio Rotary bal, najdugovječniju rotarijansku priredbu u našoj zemlji, čiji je prihod prikupljan za dobrotvornu djelatnost. Ovaj, najstariji Rotary klub u Varaždinu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ovogodišnjim Rotary balom započeo je niz priredbi kojima će Rotary Club Varaždin obilježiti 90. godišnjicu osnivanja.

rotary_bal_2020_rc_vz_21.JPG

-Rotary bal središnja je priredba našeg kluba, koju već 27 godina organiziramo za Valentinovo, u mjesecu u kojem je prije 115 godina osnovan prvi Rotary klub u Chichagu. Naš je bal tako i najdugovječnija rotarijanska priredba u našoj zemlji. Ove godine naš Rotary bal u znaku je Jamesa Bonda, pa je i ponuda na balu biti vezana uz ovog filmskog junaka, istaknuo je Domagoj Cvetko, predsjednik RC Varaždin.

Sukladno tome, kako dodaje, u hotelu turist otvoren je Martini bar, ali i Beer Corner. Priređena je  tiha aukcija donacijskih predmeta. Uzvanike, među kojima su bili rotarijanci i rotarijanke iz drugih klubova, zabavljao je  Zodiac band, a bila je tu i izvrsna gastronomska ponuda kuharskog tima na čelu sa „Zlatnim kuharom“ Damirom Crlenim .

-Prihod ostvaren na Rotary balu i ove ćemo godine namijeniti našem najvećem i najdugotrajnijem projektu - Nagradi za izvrsnost dr. Franjo Ruža, kojom, već 17 godina, nagrađujemo najizvrsnije učenike i studente, te potičemo izvrsnost u zajednici. Ovogodišnjim balom započeli smo i program kojim ćemo obilježiti 90 godina Rotary kluba Varaždin i rotarijanstva u sjeverozapadnoj Hrvatskoj – veli predsjednik RC Varaždin.