FOTO Plenković u Varaždinu: Počinje projektiranje Regionalnog centra civilne zaštite Foto: Krešimir Đurić

FOTO Plenković u Varaždinu: Počinje projektiranje Regionalnog centra civilne zaštite

VV | 24.11.2023. u 10:40h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas boravi u Varaždinu. Nakon dočeka ispred Županijske palače, premijer je sudjelovao na sastanku s načelnicima i gradonačelnicima s područja Varaždinske županije, nakon čega je održano i potpisivanje ugovora za projektiranje Regionalnog centra civilne zaštite, vrijednog 14,2 milijuna eura.

Ugovore za izradu projektno-tehničke dokumentacije ukupne vrijednosti 217.559,06 eura potpisao je župan Anđelko Stričak s tvrtkama izabranima koje su izabrane u postupku javne nabave: Vektra d.o.o. (Iva Novak Cikač), Geokon-Zagreb d.d. (Renato Lisica), Viz-ex d.o.o. (Ivica Vizinger) i Complex project d.o.o. (Silvija Krsnik).

Nakon potpisivanja ugovora, premijer Plenković odlazi u OB Varaždin, gdje će položiti kamen temeljac za izgradnju Centralnog operacijskog bloka, jednog od najznačajnijih projekata u području zdravstva u Hrvatskoj, a potom će posjetiti novoizgrađenu zgradu Regionalnog centra kompetentnosti za inovativne zdravstvene tehnologije pri Medicinskoj školi Varaždin.

Kako je premijer dočekan u Varaždinu pogledajte u fotogaleriji Krešimira Đurića.