FOTO Nevrijeme oštetilo balon kod Graberja, nastradao i gol u Trnovcu Bartolovečkom

vv | 31.10.2023. u 12:59h | Objavljeno u Aktualno

Već smo ranije pisali da je nevrijeme pogodilo Varaždin i okolicu, bilo je jakih naleta vjetra i tuče, a izgledno je da se počela zbrajati i šteta i to na sportskoj infrastrukturi.

Naime, balon u sklopu sportskog kompleksa Graberje je doživo štetu odnosno rasparao se dio balona na krovu od siline vjetra, dok je kiša natopila prostore u balonu i napravila znatnu štetu gdje treniraju članovi Savate i boksčakog kluba Omege Varaždin te članovi Kickboxing kluba Mladost.

- Godinama, a naročito unatrag par mjesecimi upozoravamo, molimo, tražimo da se nešto poduzme. Sve one koji su odgovorni za ovaj prostor; Gradonačelnika, njegove urede za sport i sve koji su u njima zaposleni, Zajednicu sportskih udruga i sve koji imaju poslovnu obavezu i dodirnu točku sa ovim prostorima, a za to primaju plaću. Oprema i ringovi su natopljeni vodom i puno opreme nam je upropašteno. Trebalo bi ih sve skupa biti sram - istaknuo je Miljenko Rožmarić, predsjednik i glavni trener SBK Omega Varaždin na svom Facebook profilu ogorčen zateknutim stanjem.

Uz to je jaki nalet vjetra napravio štetu i na nogometnom terenu NK Trnja u Trnovcu Bartolovečkom gdje je stablo palo na jedan od golova i slomilo ga.

Označeno u
Galerija slika