FOTO: Na Grebengradu obilježili Dan pobjede i obljetnicu Oluje Foto: USJP Roda

FOTO: Na Grebengradu obilježili Dan pobjede i obljetnicu Oluje

Varaždinske vijesti | 4.8.2018. u 11:17h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Udruga Specijalne jedinice policije PU varaždinske "Roda" u petak 3. kolovoza organizirala je na Grebengradu proslavu povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, te 23. obljetnice VRO "Oluja".

Ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položili su vijence i zapalili svijeće general i predsjednik Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ Goran Mihalić, general Željko Dvekar koji je u ratu bio i jedan od zapovjednika 7. gardijske brigade, tajnik Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ Ivo Loborec te ratni pripadnici svih udruga koje su proizašle iz Domovinskog rata, njihove obitelji i ostali gosti.

Zajedno su odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima, nakon čega su održana i sportska natjecanja u malom nogometu, povlačenju užeta, odbojci na travi, pikadu i beli.

- Zahvaljujemo svima koji su se odazvali proslavi važnog dana za hrvatske branitelje i obilježavanju 23. obljetnice izuzeto važne oslobodilačke Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ u kojoj su mnogi izgubili svoje živote, bili ranjeni, zarobljeni, a neki se još uvijek vode kao nestali. Udruga Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ i dalje će raditi na promicanju vrijednosti Domovinskog rata, brinuti o hrvatskim braniteljima kao i ratnim pripadnicima Specijalne policije i njihovim obiteljima - poručili su organizatori.

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_1.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_2.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_3.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_4.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_5.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_6.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_7.jpg

udruga_roda_-_grebengrad_-_obiljezavanje_Oluje_8.jpg