Ministar gospodarstva Darko Horvat u današnjem posjetu Općini Ljubešćica Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Ministar Horvat načelniku Horvatiću uručio Odluku o financiranju komunalne infrastrukture PZ Ljubešćica

| 28.1.2019. u 17:19h | Objavljeno u Aktualno

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat sa suradnicima posjetio je danas Općinu Ljubešćica i tom prilikom načelniku Nenadu Horvatiću uručio Odluku o financiranju komunalne infrastrukture Poduzetničke Zone Ljubešćica, vrijednu 7,3 milijuna kuna iz fondova EU. Riječ je o bespovratnim sredstvima kojima će se izgraditi cesta, odvodnja, nogostupi i javna rasvjeta u Poduzetničkoj zoni u Ljubešćici.

U sklopu posjete ministar Horvat je u pratnji domaćina obišao tvrtku Fripol, Poduzetničku zonu i gospodarstvenike koji trenutačno investiraju u Poduzetničkoj zoni u Ljubešćici, tvrtke Hoto lignum i Ljevaonicu Bujan.

- Od srca hvala Vladi RH na čelu s premijerom Plenkovićem, ministru gospodarstva Darku Horvatu sa suradnicima, ravnatelju SAF-a Tomislavu Petricu te saborskim zastupnicima Anđelku Stričaku i Josipu Križaniću. Hvala svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta. Ovo je naš zajednički uspjeh. Ovo nije posljednji milijun iz EU fondova - naglasio je načelnik Horvatić.