FOTO: Gradonačelnik Habuš obišao radove na području Varaždina

| 14.6.2016. u 17:03h | Objavljeno u Aktualno

U Varaždinu u tijeku je mnogo radova koji se odvijaju na prometnicama i javnim površinama, stoga je danas gradonačelnik Goran Habuš zajedno sa Mariom Sambolcem, pročelnikom Upravnog odjela za komunalni sustav i urbanizam obišao radove.

Neki radovi su završeni, a neki su u tijeku te je do sad Grad uložio preko 3 milijuna kuna u održavanje nerazvrstanih cesta te na radove koji su u tijeku.

-Najvećim dijelom su radovi usklađeni sa zahtjevima građana. Radi se na području cijelog grada, a u tijeku je druga faza komunalnih radova  - objasnio je gradonačelnik dodavši da će se raditi do kolovoza.

Naime, završena je rekonstrukcija Ulice Ognjena Price, Zvonka Milkovića u Hrašćici, dio Radničke ulice u Kućan Marofu, rekonstrukcija dijela Ulice Ljudevita Gaja u Kućan Marofu, Ulica B. Kašića u Varaždinu te je saniran dio servisne ceste u Brezju.

S druge strane, u tijeku je rekonstrukcija raskrižja Ulice Krešimira Filića i Tina Ujevića u Varaždinu, uređenje pristupa Ulici Ljube Babića, uređenje parkirališta u Biškupečkoj ulici, nogostupa u Ulici M. Laginje te nogostupa u Parku Vatroslava Jagića.

-Većinom mjesni odbori sastavljaju liste prioriteta, a vremana su takva da je lista želja daleko veća nego što su naše mogućnosti. Upravo tu ta suradnja pokazuje da ide u dobrom pravcu i da mjesni odbori shvaćaju da ne možemo u dvije tri godine ispuniti sve njihove zahtjeve - rekao je Habuš. 

Radovi koji tek trebaju dobiti zeleno svjetlo su uređenje malonogometnog igrališta u Črncu Biškupečkom, sanacija nogostupa u Ulici A. Cesarca i kontinuirano izvođenje radova na održavanju nerazvrstanih cesta, kao i horizontalne i vertikalne signalizacije na području Grada Varaždina.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci