Film „Varaždinska županija – na izvoru inspiracije“ nagrađen u Solinu

J.Š./Varaždinske vijesti | 13.11.2021. u 11:09h | Objavljeno u Aktualno

Promotivni turistički film „Varaždinska županija – na izvoru inspiracije“ primio je posebno priznanje na 24. Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF’CRO sinoć u Solinu.

U konkurenciji 365 filmova iz 147 zemalja sa svih kontinenata, turistički film Varaždinske županije dobitnik je posebnog priznanja, te je time postao jedan od 24 filma kojima je nagrade dodijelio Međunarodni žiri festivala.

Na završnoj svečanosti u petak nagradu su primili pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Mladen Jakopović i direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini.

Film prikazuje prirodne ljepote Varaždinske županije, kao i gastronomsku, poljoprivrednu, kulturnu i povijesnu ponudu koja je pravi „izvor inspiracije“.

Pogledati ga možete na: https://bit.ly/3krvuiN

Dodajmo da je manifestacija u Solinu jedinstvena po tome što objedinjuje turizam, turistički film i krajobraz, a u sklopu nje se održavaju tri priredbe, Festival turističkog filma (ITF’CRO), Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza (INTERSTAS) i Krajobrazno međunarodno natjecanje hrvatskih gradova i mjesta (KEA-CRO).

Galerija slika