Emir Arnautović više nije direktor Aquacityja: od 1. svibnja nova direktorica Vera Kanjuga Starčević Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Emir Arnautović više nije direktor Aquacityja: od 1. svibnja nova direktorica Vera Kanjuga Starčević

VV | 6.5.2020. u 13:11h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Nakon provedenog natječaja za direktora Aquacityja za novu direktoricu odabrana je Vera Kanjuga Starčević - odgovorili su iz Grada Varaždina na naš upit je li točno da Emir Arnautović nije više direktor Aquacityja.

Naveli su kako je su na natječaj stigle tri prijave te je s kandidatima, zbog mjera vezanih uz koronavirus, obavljen intervju putem upitnika i e-maila zbog mjera vezanih uz koronavirus.

- Nova direktorica preuzela je tvrtku od 1. svibnja ove godine, a nakon što je dotadašnji direktor Emir Arnautović podnio ostavku. Napominjemo kako je gospodin Arnautović konsolidirao poslovanje tvrtke tako da ju je otvorio novim djelatnostima, poput pripreme hrane za škole, a također je snizio i svoju plaću od kada je nastupila zabrana rada ugostiteljskih objekata, a djelatnike je prijavio na mjere HZZ-a, tako da je poslovanje tvrtke u ovim kriznim vremenima svedeno na minimalni trošak - pojašnjavaju u Gradu Varaždinu i ističu kako su pred novom direktoricom novi izazovi.

- Kao što znamo, Grad Varaždin ima planove razvijati Aquacity kao turističku atrakciju, ali prvenstveno kao mjesto koje će biti i dalje besplatno za kupanje. Nakon uloženih 1,6 milijuna u uređenje plaže, uključujući i četvrtinu od Ministarstva turizma, koja zbog eko zaštite koju ima to područje nije stigla biti spremna prošle sezone, sada čeka kupače - izvijestili su iz Grada Varaždina.