Dretar: "Napravili smo odličan posao, neće me biti lako iznijeti iz Sabora!" Foto: Krešimir Đurić

Dretar: "Napravili smo odličan posao, neće me biti lako iznijeti iz Sabora!"

IHR | 5.7.2020. u 22:32h | Objavljeno u Aktualno

- Zahvalan sam svim ljudima u III. izbornoj jedinici, kako koalicijskim partnerima, tako i mojim vrijednim ljudima, Međimurcima, Zagorcima i Varaždincima jer Domovinski pokret postoji tek nekoliko mjeseci. Osvojiti jedan saborski mandat u III. izbornoj jedinici koja je možda pa i najintenzivnije premrežena tim duopolom, čini mi se kao odličan posao - komentirao je Davor Dretar Drele večeras za RTL.

Domovinski pokret je s koalicijskim partnerima u III. izbornoj jedinici osvojio, prema neslužbenim rezultatima objavljenim u 21 sati 6,12 % posto glasova, odnosno jedan mandat, a na pitanje boji li se da će ga u Hrvatskom saboru doživljavati kao zabavljača i komičara, a ne kao ozbiljnog političara Dretar ustvrdio je kako ga imaju potpuno pravo shvaćati kao zabavljača.

- To je to što radim cijeli život. Bez brige, kada će doći vrijeme za zabavu, znat ću se zabavljati, ali kada će trebati dobro raditi, znat ću jako dobro i ozbiljno raditi. Mogu ovim putem odmah upozoriti saborsku stražu da imam 106 kilograma i mene sasvim sigurno neće tako lako iznijeti kao Pernara, ali vjerujem da neće biti razloga da me iznose, ako sve bude OK. Treba raditi vrijedno, Domovinski pokret ulazi u Sabor kao stabilna stranka ozbiljnih članova koji dolaze raditi i pokazati da se politika može voditi s obrazom, tako da vjerujem neće biti nikakvog iznošenja, ni izbacivanja, samo dobar i vrijedan rad - rekao je.

Označeno u