Dragutin Kranjčec i Antun Presečki dobitnici su Nagrada za životno djelo Foto: Croma

Dragutin Kranjčec i Antun Presečki dobitnici su Nagrada za životno djelo

| 30.11.2017. u 19:14h | Objavljeno u Aktualno

Na jutarnjoj konferenciji za novinare u sklopu 27. susreta CROMA-e (Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika) održanoj u Hotelu Westinu u Zagrebu, proglašeno je 16 ovogodišnjih dobitnika nagrade Menadžer godine u 9 kategorija, među kojima su se našli i predstavnici Varaždinske županije te sjeverozapadne Hrvatske.

Nagrade za životno djelo osvojili su Dragutin Kranjčec, vlasnik i prokurist tvrtke TTI d.o.o. iz Varaždinskih Toplica te prof. dr. sc. Antun Presečki, vlasnik i prokurist tvrtke Presečki Grupa d.o.o. iz Krapine.

U kategoriji Velika poduzeća, nagrađena je Daliborka Kranjčić, dipl.inf., članica Upravnog odbora i glavna izvršna direktorica tvrtke KTC d.d. iz Križevaca

U kategoriji Mladi menadžer, nagrada je dodijeljena Stivenu Tošu, univ. spec. oec., direktoru tvrtke Bomark Pak d.o.o. iz Varaždina.

U kategoriji Inozemna poduzeća, nagradu su osvojili Goran Grotić, dipl.ing., direktor društva ACG Lukaps d.o.o. iz Ludbrega i Josip Vuk, ing., direktor tvrtke BDF Servis d.o.o. iz Huma na Sutli.

U kategoriji Projekt menadžer, nagrađena je Jarmila Pezo, dipl.ing., predsjednica Uprave tvrtke IGEA d.o.o. iz Varaždina.

croma7-301117.jpg

croma6-301117.jpg

croma5-301117.jpg