Dožupan Tomislav Paljak novi upravitelj Zaklade sv. Mihael Foto: Varaždinska županija

Dožupan Tomislav Paljak novi upravitelj Zaklade sv. Mihael

M.P./Varaždinske vijesti | 10.10.2017. u 09:45h | Objavljeno u Aktualno

Zamjenik župana Tomislav Paljak u idućem će razdoblju obavljati dužnost upravitelja Zaklade za prevenciju kriminaliteta Sv. Mihael. Odlučeno je tako na prošlotjednoj sjednici Upravnog odbora.

Kako je rečeno na sjednici, želja je da Zaklada nastavi s svojim aktivnostima te da se poveća novčana i druga pomoć u realizaciji projekata i aktivnosti na prevenciji kriminaliteta i unapređivanju sigurnosti građana i imovine, te promicanju i jačanju sigurnosti prometa na cestama i prevenciji ostalih delikventnih ponašanja na području Varaždinske županije.

Novi upravitelj zaklade naglasio je kako je Zaklada do sada dobro funkcionirala te je cilj da tako bude i u budućnosti.

- Počašćen sam što mogu predsjedati Zakladom koja je već za svoj rad dobila i nekoliko priznanja i nagrada. Znači da je ideja naše Policijske uprave o osnivanju same Zaklade bila dobra. Zahvaljujem se svim članovima Upravnog odbora na dosadašnjem radu te sam siguran kako ćemo dobro surađivati na radost i zadovoljstvo cijele društvene zajednice. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti i zato ova Zaklada ima svoju svrhu, svoje ciljeve, plan rada i drago mi je da mogu sudjelovati u kreiranju i ostvarivanju novih programa zaklade - rekao je Paljak.

Podsjetimo, Zaklada za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ osnovana je na sjednici Županijske skupštine u studenome 2013. odlukom vijećnika same skupštine, a na inicijativu Policijske uprave varaždinske.

061017 zaklada sv mihael 2

Označeno u