DOZNAJEMO Oko nadzornih odbora slijede razgovori između Glasa, HDZ-a, Lige za Varaždin i reformista

| 24.7.2017. u 14:01h | Objavljeno u Aktualno

-Ne bavim se članstvom u tijelima gradskih ustanova i školama jer niti za to imam vremena, niti sam se s time ikada bavio, pa tako ne znam ni detalje kako je došlo do ovih imenovanja, rekao nam je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok upitan po kojem su „ključu“ prošli tjedan odabirani, odnosno imenovani novi članovi upravnih vijeća gradskih ustanova i školskih odbora.

Napominjući da bi objašnjenje mogao dati zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar ili vijećnik Željko Bunić, Čehok je odbacio nagađanja da su ova imenovanja samo priprema smjenama čelnih ljudi gradskih institucija i tvrtki, i to bez natječaja.

- Za sve njih bit će natječaj, tako da će biti postavljeni sukladno uvjetima iz natječaja, a prije svega sposobnosti. U Gradu Varaždinu, odnosno gradskim institucijama i tvrtkama, niti će biti namještanja po stranačkom ključu, a niti ima šikaniranja neistomišljenika, a još manje osveta. To je bilo i ostaje moje načelno, što se vidi u gradskoj upravi gdje svi rade svoje, naglašava Čehok.

Upravo zbog takvog stava čude ga nagađanje da će direktor Parkova otići zbog svog svjedočenja, tim više što je DORH odustao od procesuiranja onog o čemu je govorio.

              Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti 

Označeno u