Donosimo kompletni novi vozni red "buseka": u Biškupcu uvedene dvije nove stanice

Napisao/la: D.P. -

- Od ponedjeljka 9. listopada 2017. godine popularni varaždinski „Buseki“ vozit će po novom voznom redu. Kao što su tražili građani, na liniji 2 koja prolazi Biškupcem, uvedene su dvije nove stanice i to na Trgu Ivana Perkovca i u Gospodarskoj ulici kod KTC-a - izvijestili su iz Grada Varaždina.

Pojasnili su i kako je Gradsko vijeće Grada Varaždina 14. rujna 2017. godine donijelo je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o davanju koncesije za prijevoz putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina te je dana 3. listopada 2017. godine potpisan Dodatak ugovora o koncesiji za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Varaždina.

Navedeno je bilo potrebno da bi Koncesionar - trgovačko društvo Vincek d.o.o. i Grad Varaždin na osnovi primjedbi građana na vozni red „gradskih buseka“ prilagodili vozni red na svim linijama i uveli dva nova stajališta na liniji broj 2 i to stajalište Biškupec- Trg Ivana Perkovca i Biškupec- Gospodarska –KTC.

- Stoga se obavještavaju svi korisnici „gradskih buseka“ da od 9. listopada 2017. godine počinju isti prometovati po novom voznom redu koji će biti objavljen na oglasnim pločama mjesnih odbora, nadstrešnicama na autobusnim stajalištima te na internetskim stranicama Grada Varaždina i koncesionara, a bit će i objavljen i u lokalnom tjedniku. Grad Varaždin u suradnji s Koncesionarom, na osnovi primjedbi korisnika usluge, će i dalje kontinuirano raditi na poboljšanju javnog prijevoza, a u svrhu postizanja zadovoljstva korisnika uslugom - poručili su.

Nove vozne redove doznajte u nastavku.

Linija 1: HRAŠĆICA - OPTUJSKA - FABIJANSKA - O. ŽUPANČIĆA - E. KUMIČIĆA - BOLNICA - ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN) - E.KUMIČIĆA - O.ŽUPANČIĆA - FABIJANSKA - OPTUJSKA - HRAŠĆICA

Linija 2: ŽELJEZNIČKI KOLODVOR - ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN) - JALKOVEC - POLJANA BIŠKUPEČKA - ČRNEC BIŠKUPEČKI - BREZJE - ŽELJEZNIČKI KOLODVOR 

Linija 3: GOJANEC-ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN) -BOLNICA-BANFICA-BOLNICA-ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN)-GOJANEC

Linija 4: ZBELAVA-DONJI KUĆAN-GORNJI KUĆAN-ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN)-GORNJI KUĆAN-DONJI KUĆAN-ZBELAVA

Linija 5: ZBELAVA-DONJI KUĆAN-KUĆAN MAROF-ZRINSKI FRANKOPANA STAJALIŠTE (A.K. VARAŽDIN)-KUĆAN MAROF-DONJI KUČAN-ZBELAVA

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.