FOTO U Donjoj Voći velike štete na prometnicama, zatvorena cesta u Jelovcu Voćanskom...

Općina Donja Voća/vv | 17.5.2023. u 11:43h | Objavljeno u Aktualno

Općina Donja Voća obavještava građane kako je zbog velike količine oborina, koje su uzrokovale velike štete na cestama i poplave po dvorištima, zatvorena županijska cesta u Jelovcu Voćanskom prema graničnom prijelazu. Ova mjera je donesena kako bi osigurali sigurnost svih sudionika u prometu i spriječili moguće nesreće.

- Molimo sve mještane da budu posebno oprezni pri vožnji u području Rijeke Voćanske zbog mogućnosti pojave novih klizišta. Nepredvidive vremenske prilike stvaraju povećan rizik od klizanja tla, stoga je iznimno važno prilagoditi brzinu vožnje trenutnim uvjetima i biti pozoran na signalizaciju koja će biti postavljena.

U kontaktu smo s nadležnim tijelima, poput Županije i Županijske uprave za ceste, kako bismo dobili sve potrebne informacije o situaciji na terenu. Sve daljnje informacije o stanju cesta i mogućem otvaranju županijske ceste prema granici bit će objavljene - poručuju iz Općine.

Mole se građani da redovito prate obavijesti putem lokalnih medija i općinskih službenih kanala kako bi bili informirani o najnovijim informacijama.

-  Vaša sigurnost nam je najvažnija, stoga vas molimo da poštujete postavljene upute i ograničenja te da budete solidarni i strpljivi tijekom ove izvanredne situacije. Zajedno ćemo prevladati ove teškoće i osigurati sigurnost naših cesta. Hvala vam na suradnji i razumijevanju! - poručuju.