Domaćin državnog športskog natjecanja dragovoljaca Varaždin, branitelji kod Bosilja Foto: Grad Varaždin

Domaćin državnog športskog natjecanja dragovoljaca Varaždin, branitelji kod Bosilja

VV | 10.7.2024. u 15:24h | Objavljeno u Aktualno

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj danas je primio izaslanstvo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Udruge, umirovljenim general-pukovnikom Slavkom Barićem, glavnim tajnikom Marinom Gregorovićem i predsjednikom Podružnice UDVDR RH Varaždinske županije Brankom Družinićem te održao sastanak na temu organizacije 28. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske "Varaždin 2024.“

Natjecanju koje ima dugu tradiciju i svake se godine održava u drugoj županiji, ove će godine od 20. do 21. rujna domaćini biti grad Varaždin i Varaždinska županija, a sudjelovat će oko 950 natjecatelja, dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz cijele Hrvatske. Natjecat će se u 10 športskih disciplina.

- Varaždin je grad koji posebno cijeni doprinos svih dragovoljaca i veterana u ukupnoj pobjedi u Domovinskom ratu, stoga podržavam Udrugu dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske u cjelokupnoj organizaciji događaja te želim dobrodošlicu svim natjecateljima i gostima - poručio je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.