Ništa od kave u kafiću u sklopu Županijske palače: na natječaj za davanje u zakup prostora nijedna ponuda Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Ništa od kave u kafiću u sklopu Županijske palače: na natječaj za davanje u zakup prostora nijedna ponuda

IHR/Varaždinske vijesti | 9.11.2021. u 10:59h | Objavljeno u Aktualno

Na natječaj za davanje u zakup prostora caffe bara u zgradi Varaždinske županije na Franjevačkom trgu nije stigla niti jedna ponuda, potvrdili su u Varaždinskoj županiji.

Prema objavljenom natječaju, koji je raspisan 15. listopada, namjena prostorija koje se daju u zakup su ugostiteljske usluge s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 6.30 do 21 sati, a vikendom od 8 do 15 sati, izuzev blagdana i neradnih dana.

- U vrijeme održavanja značajniih županijskih i gradskih manifestacija, kao i potrebe pružanja ugostiteljskih usluga u dane blagdana i neradnih dana, radno vrijeme može biti i dulje, u skladu s propisima i odobrenjem župana, a uz obvezu osiguranja zaštitarskih usluga Županijske palače od strane zakupnika - navodi se u natječaju.

Poslovne prostorije Varaždinska županija u zakup daje na rok od dvije godine, a početna mjesečna zakupnina iznosi 24 kune po četvornom metru, a najpovoljnija ponuda smatra se ona koja uz ispunjenje svih natječajnih uvjeta sadrži i najviši iznos zakupnine.