Do 20. listopada na autocesti kod čvora Varaždin zatvoreni pojedini krakovi

MGA | 19.9.2023. u 10:47h | Objavljeno u Aktualno

U ponedjeljak, 18. rujna, započeli su radovi kompletne sanacije kolnika u zoni čvora Varaždin, na autocesti A4, zbog čega će u narednom periodu pojedini krakovi čvora biti zatvoreni za promet, izvjestile su Hrvatske ceste. Prema objavi na stranicama HAK-a takvo bi stanje trebalo trajati do 20. listopada.

- Radovi na čvoru Varaždin podijeljeni su u dvije faze. Trenutna regulacija prometa trajati će do 20. listopada, nakon čega započinje druga faza koja će trajati do 15. studenog, a čime će završiti cjelokupna sanacija asfaltnog zastora - odgovaraju na naš upit o trajanju radova iz Hrvatskih autocesta.

Tijekom sanacije izlaznog kraka čvora (iz smjera Zagreba prema Gradu Varaždin) te ulaznog kraka čvora (iz smjera grada Varaždin u smjeru GP Goričan),  isti će za promet biti zatvoreni, a promet će se voditi obilaznim pravcima, kako slijedi:

  • iz smjera Zagreba za Varaždin: silazak na čvoru Novi Marof (A4) – DC24(DC22) – naselje Možđenec – DC3 – Grad Novi Marof – naselje Turčin – DC2 – Grad Varaždin
  • iz smjera Varaždina za GP Goričan: Grad Varaždin – DC2 (naselje Bartolovec - naselje Šemovec) – čvor Ludbreg (A4).