Dežurstvo opće/obiteljske medicine od 20. svibnja u OB Varaždin

Varaždinske vijesti | 13.5.2017. u 08:04h | Objavljeno u Aktualno

Od 20. svibnja ove godine dežurstvo opće/obiteljske medicine Doma zdravlja Varaždinske županije s lokacije Zagrebačka 94 seli na novu lokaciju, i to u zgradu Internističko pedijatrijskog paviljona Opće bolnice Varaždin, Ivana Meštrovića bb.

Ovim preseljenjem će se postići bolja dostupnost i kvaliteta zdravstvene zaštite svih pacijenata Varaždinske županije. Župan Predrag Štromar istaknuo je kako se time uspostavljaju novi odnosi koji će pacijentima u posebnom dežurstvu na jednom mjestu učiniti dostupnu dijagnostiku Opće bolnice Varaždin, koja također ima organizirani rad tijekom subote, nedjelje i blagdana.

- Drago mi je da će svim pacijentima biti omogućen pregled na jednome mjestu te da više neće morati odlaziti u Zagrebačku, pa nakon toga u Opću bolnicu i onda opet u Zagrebačku. Napomenimo kako, samom promjenom lokacije svi pacijenti kojima je potrebna dijagnostika neće biti upućivani iz posebnog dežurstva u Opću bolnicu u hitne prijemne bolničke ambulante već će im se u posebnom dežurstvu pružiti potrebna zdravstvena zaštita. Dakle, od 20. svibnja sve će imati na jednome mjestu te se time znatno podiže kvaliteta zdravstvene zaštite u našoj županiji – ističe župan Štromar.

Označeno u