Dejan Kovačić imenovan novim v.d. predsjednika ogranka HNS-a 3. mjesni odbor podružnice Varaždin

V.V. | 16.11.2016. u 19:17h | Objavljeno u Aktualno

Dejan Kovačić imenovan je novim v.d. predsjednika ogranka HNS-a 3. mjesni odbor podružnice Varaždin na sjednici ogranka održanoj ovog tjedna. Naime, zbog preseljenja dosadašnje predsjednice ogranka ukazala se potreba za novim liderom HNS-a tog mjesnog odbora.

Tom prigodom, na sjednici ogranka HNS-a, odlučeno je da će se pojačano nastaviti s radom kroz mnoge političke, socijalne i humanitarne aktivnosti. Raspravljalo se i o potrebnim komunalnim projektima koji bi znatno utjecali na poboljšanje kvalitete života stanovnika u tom mjesnom odboru.

- Razgovarajući sa stanovnicima ovog mjesnog odbora, zaključili smo da je potrebno pristupiti rješavanju problema brzine kretanja u Ulici Zrinskih i Frankopana. Naime, mnogi vozači ne poštuju određena ograničenja brzine što dovodi u pitanje sigurnost u prometu. Naš prijedlog je postava nadzora brzine kretanja s fiksnim kamerama u toj ulici. Ogranak HNS-a 3. mjesni odbor će prijedlog uputiti Gradu Varaždinu i gradonačelniku, a građani će također moći dati svoju podršku toj inicijativi. Pozivam i sve zainteresirane da nam se pridruže u radu za naš mjesni odbor. Još jednom zahvaljujem članovima ogranka i Podružnice na ukazanom povjerenju i veselim se zajedničkom radu. – istaknuo je v.d. predsjednika ogranka HNS-a 3. mjesni odbor Dejan Kovačić.

Uz članove ogranka HNS-a, sjednici su prisustvovali i članovi Podružnice HNS-a Varaždin na čelu s predsjednikom i gradonačelnikom Goranom Habušem.

Idući sastanak ogranka održat će se u četvrtak, 24. studenog, u prostorijama 3. mjesnog odbora, Zagrebačka 17, s početkom u 18 sati.