Dejan Kovačić imenovan je novim predsjednikom ogranka HNS-a 3. MO

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.11.2016. u 16:57h | Objavljeno u Aktualno

Dejan Kovačić imenovan je novim v.d. predsjednika ogranka HNS-a 3. mjesni odbor podružnice Varaždin na sjednici ogranka održanoj ovog tjedna.

Naime, zbog preseljenja dosadašnje predsjednice ogranka ukazala se potreba za novim liderom HNS-a tog mjesnog odbora. Tom prigodom, na sjednici ogranka HNS-a, odlučeno je da će se pojačano nastaviti s radom kroz mnoge političke, socijalne i humanitarne aktivnosti. Raspravljalo se i o potrebnim komunalnim projektima koji bi znatno utjecali na poboljšanje kvalitete života stanovnika u tom mjesnom odboru.

- Razgovarajući sa stanovnicima ovog mjesnog odbora, zaključili smo da je potrebno pristupiti rješavanju problema brzine kretanja u Ulici Zrinskih i Frankopana - istaknuo je v.d. predsjednika ogranka HNS-a 3. mjesni odbor Dejan Kovačić. Dodajući da mnogi vozači ne poštuju određena ograničenja brzine što dovodi u pitanje sigurnost u prometu.

Predlažu postavljanje nadzora brzine kretanja s fiksnim kamerama u toj ulici. Ogranak HNS-a 3. mjesni odbor će prijedlog uputiti Gradu Varaždinu i gradonačelniku, a građani će također moći dati svoju podršku toj inicijativi.

-Pozivam i sve zainteresirane da nam se pridruže u radu za naš mjesni odbor te još jednom zahvaljujem članovima ogranka i Podružnice na ukazanom povjerenju i veselim se zajedničkom radu – rekao je Kovačić.

Uz članove ogranka HNS-a, sjednici su prisustvovali i članovi Podružnice HNS-a Varaždin na čelu s predsjednikom i gradonačelnikom Goranom Habušem.

Idući sastanak ogranka održat će se u četvrtak, 24. studenog, u prostorijama 3. mjesnog odbora, Zagrebačka 17, s početkom u 18 sati.