Danas dođite u Novu Ves na humanitarnu manifestaciju za pomoć 17-godišnjem Emanuelu

Varaždinske vijesti | 22.6.2017. u 11:17h | Objavljeno u Aktualno

Članovi Nogometnog kluba Nova Ves danas poslijepodne organiziraju humanitarnu glazbeno-sportsku manifestaciju u Novoj Vesi. Cilj nogometaša jest prikupiti financijska sredstva za potrebe liječenja svog 17-godišnjeg sumještanina Emanuela Mihalića koji boluje od raka.

Emanuel je član NK Varaždin i učenik Druge gimnazije Varaždin, a ove je godine trebao nastupiti i na svjetskom prvenstvu. Međutim, u tome ga je spriječila bolest.

Nogometaši s početkom u 15 sati organiziraju nogometne utakmice između Druge gimnazije Varaždin (sudionik svjetskog prvenstva) i NK “Orač” – juniori, NK Varaždina (novi drugoligaš) i NK Nova Ves te NK Rudar 47 i NK Majerje. Usto, posjetiteljima će se pokaznom vježbom i utakmicom predstaviti i najmlađi polaznici ŠN “Lumen”.

Osim utakmica, posjetitelji će se moći okušati u odbojci na pijesku te kuglati na visećoj kuglani, a organizatori žitelje pozivaju i na nastup Amazona Banda, koji će nastupiti besplatno. Također, udruga “Nova Ves u srcu” sredstva od prodaje radova djece polaznika raznih radionica i njihovih mentora također će namijeniti za pomoć Emanuelu.

- Pozivamo sve ljude dobre volje da nas posjete! - poručuju organizatori dodavši da zainteresirani, ako žele, sredstva direktno mogu donirati uplatom na žiro račun Emanuel Mihalić IBAN HR 2523600003117309969.

Označeno u