DAN GRADA VARAŽDINA Na svečanoj sjednici u kazalištu samo Čehok, Habijan i dobitnici priznanja Foto: Ilustracija

DAN GRADA VARAŽDINA Na svečanoj sjednici u kazalištu samo Čehok, Habijan i dobitnici priznanja

VV | 4.12.2020. u 18:18h | Objavljeno u Aktualno

Na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca Varaždin slavi Dan grada. Tom prilikom sutra u 11 sati će biti održana svečana sjednica Gradskog vijeća u varaždinskom kazalištu, ali zbog aktualnih epidemiološkiih mjera bit će drugačija u odnosu na sve dosadašanje.

- Uz uvažavanje aktualnih epidemioloških mjera te nastojanja da se u ovoj situaciji, u skladu sa Statutom Grada Varaždina, poštuje dignitet Gradskog vijeća i dobitnika javnih priznanja, svečana sjednica održat će se u neuobičajenom formatu, putem Zoom aplikacije u koju će biti uključeni vijećnici Gradskog vijeća, zamjenici gradonačelnika, pročelnici i članovi odbora te predstavnici državnih vlasti. Istovremeno, u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu okupit će se isključivo dobitnici javnih priznanja kojima će predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i gradonačelnik Ivan Čehok pojedinačno uručiti priznanja. U dvorani će biti postavljeno video platno na kojem će dobitnici priznanja vidjeti vijećnike Gradskog vijeća uključene putem Zoom aplikacije, a najavljeno je i uključivanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, također putem Zoom aplikacije - izvjestili su iz Grada Varaždina.

Svečana sjednica prenosit će se uživo putem YouTube kanala, službene web stranice i Facebook profila Grada Varaždina, na Varaždin Info kanalu Magic NET-a te na Varaždinskoj televiziji.

Označeno u