Damir Habijan predao kandidaturu za predsjednika HDZ-a Varaždina: Zajedništvom možemo učiniti sve Foto: HDZ

Damir Habijan predao kandidaturu za predsjednika HDZ-a Varaždina: Zajedništvom možemo učiniti sve

VV | 30.9.2021. u 10:22h | Objavljeno u Aktualno

Damir Habijan je na svojoj Facebook stranici objavio da je jučer ponovno predao svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a Grada Varaždina na predstojećim unutarstranačkim izborima:

"Kao kandidat za novi mandat predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina, uz članove svog tima, kandidate za potpredsjednike Damira Laljeka, Maju Hrešć i Gorana Bobeka, predao sam kandidature za nadolazeće unutarstranačke izbore.

Dobar timski rad u svakoj je organizaciji izuzetno važan za kvalitetno upravljanje, pa tako i u politici. Individualci s različitim perspektivama, različitim znanjima i različitim rješenjima nekog problema koji zajedno streme k istom cilju, boljitku naših sugrađana, donose i bolje odluke. Na putu na kojem želimo ustrajati na svim inicijativama koje služe za dobrobit grada Varaždina ne možemo sami i svaka naša članica i član su dobrodošli da nam svojom podrškom i svojim prijedlozima pomognu da te ciljeve i ostvarimo.

Dobrom organizacijom možemo učiniti puno, a zajedništvom možemo učiniti sve." - stoji u priopćenju službene Facebook stranice Damira Habijana.