D. Ratković predala potpise: "Novi mandat bit će nastavak velikih projekata i ulaganja"

Varaždinske vijesti | 30.4.2021. u 18:11h | Objavljeno u Aktualno

Aktualna gradonačelnica Varaždinskih Toplica i kandidatkinja koalicije HSLS-HDZ za još jedan mandat na čelu Grada, Dragica Ratković, predala je Gradskom izbornom povjerenstvu dvostruko više potpisa potpore, nego što je bilo potrebno za pravovaljanu kandidaturu.

Naglasila je kako su se prilikom prikupljanja potpisa prije svega vodili time da zaštite zdravlje volontera, ali i građana i da su se poštivale sve propisane epidemiološke preporuke.

-Budući da su ovo teška vremena kada je zdravlje nas i naših sugrađana najvažnije, od srca hvala svima koji su kao volonteri pomogli prikupljati potpise, a hvala i svim građanima koji su mi u ovako velikom broju dali podršku za još jedan mandat - izjavila je Ratković ističući da će njen novi mandat biti samo nastavak svih velikih projekata i ulaganja.

-U protekle četiri godine Varaždinske Toplice postale su veliko gradilište. Naime, u četverogodišnjem mandatu u naš je grad stiglo 366 milijuna kuna investicija ili 250 tisuća dnevno. Kada se uzme u obzir veličina grada i broj stanovnika te se to usporedi s investicijama, mi smo najveće "gradilište" u Hrvatskoj - zaključila je Ratković.

Ujedno je zahvalila svojim koalicijskim partnerima HDZ-u na potpori. Najavila je i neke od velikih projekata.

-U kampanji koja je ispred nas najavljujem nastavak ovako velikih ulaganja i nove investicije. Pred nama je veliki projekt izgradnje nove stambene četvrti, projekt koji će promijeniti izgled Varaždinskih Toplica. Tu je i dovršetak Aglomeracije te izgradnje Spinalnog centra. Ukratko, i naredne četiri godine bit će obilježene velikim investicijama i velikim radovima – poručila je aktualna gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

dragica_ratkovic_potpisi_30042021_1.JPG

dragica_ratkovic_potpisi_30042021_2.jpg