Cronata: Za unaprijeđenije znanja iz nabavnih procesa jedinstvena online edukacija

VV | 21.4.2021. u 10:37h | Objavljeno u Aktualno

Tvrtka Cronata d.o.o. još od osnivanja 2014. godine, specijalizirala se u edukacijama i savjetovanju na području nabave i lanca opskrbe. Dugogodišnje iskustvo i stručnost vlasnice i direktorice mr. sci. Nataše Cikač omogućilo je da se tvrtka razvila u strateškog partnera poduzećima koja žele poboljšanja i unapređenja u svojim procesima nabave i upravljanja zalihama.

Više od 200 polaznika

Cronata (www.cronata.hr) surađuje s tvrtkama koje su prepoznale važnost nabave kao strateške funkcije i procesa bez kojeg se promjene ne mogu provoditi u poslovanju. Svaka gospodarska grana ima svoje specifičnosti no svima je zajedničko da žele ostvariti konkurentsku prednost na tržištu, efikasno koristiti resurse, nabavljati najbolje u skladu sa svojim zahtjevima te stvarati dodatnu vrijednost svojim kupcima/klijentima.

Stoga je ključno imati i educirane zaposlenike pa je prije pet godina pokrenut projekt Nabavna akademija u tri modula, jedinstveni edukativni program na tržištu koji je do sada prošlo više od 200-njak djelatnika različitih tvrtki na području Hrvatske i regije. (www.nabavna-akademija.com.hr).

Na tragu potreba tržišta i pozitivnih reakcija na ovaj program, uz stručnu podršku konzultantice za EU fondove Kristine Androlić, tvrtka je krenula u prijavu i razvoj projekta kako bi znanje i stručnost koje posjeduju ponudili tržištu kao izvozni proizvod u obliku programa specijaliziranih edukacija. Projektom “Optimizacija poslovanja tvrtke Cronata uvođenjem novih IKT rješenja” tvrtka ulaže u nabavu i implementaciju novog e-learning sustava koji će unaprijediti poslovanje poduzeća i omogućiti razvoj informacijskog poslovanja i digitalnu transformaciju.

Razumljivo i - zabavno

Program je koncipiran kroz šest stručnih modula, koji su namijenjeni edukaciji svih koji žele unaprijediti i upotpuniti svoje stručno znanje iz nabavnih procesa. To su Operativna nabava, Izvori dobave, Upravljanje nabavnim kategorijama, Pregovaranje, Upravljanje troškovima i Strategija. Svaki modul ima do 10 lekcija što sve zajedno predstavlja preko 10 sati edukativnog sadržaja za edukaciju. Kompletan sadržaj je na engleskom jeziku, budući da je namjena širenje poslovanja na internacionalna tržišta. Program je na vrlo razumljiv i zabavan način razvijen u suradnji sa vanjskim partnerom, tvrtkom Cognita d.o.o. iz Zagreba, jednim od vodećih stručnjaka u razvoju e-learning platformi.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. temeljem Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-ova kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2 referentne oznake KK.03.2.1.19. Ukupna vrijednost projekta: 175.000,00 HRK, Iznos sufinanciranja EU: 112.000 HRK. Razdoblje provedbe projekta: od 1. veljače 2020. do 1. svibnja 2021.

Nataša Cikač direktorica
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Korisnika CRONATA d.o.o.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci