ALARMANTNO Čistoća najavila obustavu odvoza miješanog otpada: "Privremeno zadržite otpad kod sebe!"

VV | 5.7.2021. u 14:43h | Objavljeno u Aktualno

- Poštovani korisnici javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada,
obavještavamo Vas da nažalost nismo u mogućnosti preuzeti otpad iz spremnika s crnim poklopcem za miješani komunalni otpad iz razloga jer nam je kao davatelju javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada obustavljeno deponiranje. Molimo Vas da otpad koji se nalazi u spremniku s crnim poklopcem za miješani komunalni otpad privremeno zadržite kod sebe, a nakon pronalaska rješenja isti će biti preuzeti kod sljedećeg odvoza. Sve preostale vrste otpada (biorazgradivi otpad, papir i karton plastika, staklo, tekstil i metal), sakupljamo prema definiranom rasporedu. Molimo Vas za razumijevanje do pronalaska rješenja.
S poštovanjem - stoji u današnjem Facebook priopćenju Čistoće Varaždin.

Napominjemo, danas je održan sastanak u Etno kući u Domitrovcu, gdje su predstavnici 15 jedinica lokalne samouprave raspravljali o mogućim rješenjima jer je državnom inspekcijom naređen prekid deponiranja otpada u pretovarnoj stanici u Poljani Biškupečkoj, dok Varaždin i druge jedinice lokalne samouprave imaju putem Čistoće Varaždin ugovoreno rješavanje odlaganja smeća, a trenutno ne postoji trajan način rješavanja odlagališta smeća.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci