CESTICA Kandidat Reformista za načelnika Nikola Ščuric: "Cestica ima potencijala, treba ga iskoristiti" Foto: Ilustracija

CESTICA Kandidat Reformista za načelnika Nikola Ščuric: "Cestica ima potencijala, treba ga iskoristiti"

VV | 9.4.2021. u 08:30h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Reformista  župan Varaždinske županije, Radimir Čačić, posjetio je Općinu Cestica te dao podršku Nikoli Ščuricu, kandidatu Reformista za načelnika Cestice na predstojećim izborima.

Nikola Ščuric u svojoj je kandidaturi istaknuo kako je ponosan na svoj kraj te vjeruje kako će uz povjerenje svojih sumještana u Cestici otvoriti jedno novo poglavlje:

- Svojom kandidaturom želim Općinu učiniti još boljim mjestom za život svih nas. Naš kraj poznat je po marljivim i vrijednim ljudima stoga smo svi zaslužili živjeti bolje i biti ponosni na okolinu u kojoj živimo. Smatram da naše mjesto posjeduje veliki potencijal te program koji nudim obuhvaća različita djelovanja od razvoja poljoprivrede, gospodarstva, poduzetništva, turizma, sporta, kulture i društvenih sadržaja, do onog najbitnijeg, ljudi. Ulaganje u djecu, mlade, starije, bolesne i nemoćne kako bismo svi imali jednake uvjete za život i ugodan boravak u svojem mjestu. Sve navedeno možemo postići isključivo zajedništvom kroz različite projekte. Siguran sam u svoje suradnike, naše znanje, pozitivnu energiju i dobru volju - istaknuo je Ščuric.

Ovom prilikom, župan Čačić posjetio je tvrtke ''Sirik Beton'' i ''Key Technology'', a posjet Općini Cestica iskoristio je za razgovor s mještanima.