Čehok: Prema nama se vodila prljava kampanja; Bosilj: U kampanji sam bio više okrenut budućnosti Foto: Krešimir Đurić

Čehok: Prema nama se vodila prljava kampanja; Bosilj: U kampanji sam bio više okrenut budućnosti

| 30.5.2021. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

Svi kandidati za drugi krug izbora u utrci za gradonačelnika i župana u Varaždinu i Varaždinskoj županiji su dali svoj glas do podneva. Ivan Čehok i Neven Bosilj se bore za gradonačelnika, a Radimir Čačić i Anđelko Stričak za župana.

- Ja sam u ovoj kampanji bio više okrenut budućnosti i nadam se da sam uspio prezentirati što će čekati građane Varaždina sljedeće četiri godine. Nisam se želio vraćati u prošlost kao moj protukandidat i nadam se da će građani danas to valorizirati - rekao je Neven Bosilj nakon što je glasao SDP-ov kandidat za gradonačelnika.

- Izbori su demokratski festival. To je jedini način da svojim glasom nekome povjerite upravljanje zajedničkih poslova. Naravno očekujem da zaokruže moje ime jer mislim da smo pokazali u ove četiri godine da znamo voditi i razvijati grad, a nadam se da ćemo i nakon izbora s time nastaviti zajedno za građane Varaždina. Prema nama se vodila jedna iznimno prljava kampanja prema kojima se nisu poštivale ni pravomoćne odluke vrhovnog suda. Ponovno su se zagovarala objesna i besmislena parničenja, spominjala se i obitelj pogotovo na društvenim mrežama. Mislim da nikome to ne treba. Kampanju se treba po meni voditi programima i nisam primjetio neko programsko sučeljavanje, ali je sada to iza nas - rekao je Ivan Čehok, gradonačelnik Varaždina.