Ilustracija

Čehok opovrgnuo optužbe oporbe: Nitko sigurno pod prijetnjama nije skupljao potpise

VV | 20.4.2021. u 15:28h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što su danas javno s optužbama izašli SDP i Budimo grad vezano za prikupljanje potpisa u gradskim tvrtkama u korist aktualnog gradonačelnika Ivana Čehoka, aktualni gradonačelnik je na predstavljanju odgovorio na optužbe i opovrgnuo ih.

<<Marković: Potpisi za kandidaturu Čehoka prikupljaju se u gradskim tvrtkama>>

- Ti ljudi se služe bedastim lažima. Jučer su se u jednoj radnoj jedinici jedne komunalne službe skupljali potpisi za kandidatkinju Reformista. Čini mi se da je suprug jedne gospođe koja je na listi Reformista zaposlenik te komunalne službe. Vi ne smijete nikome zabraniti ako želi skupljati potpise - rekao je gradonačelnik i pritom opovrgnuo da su se pod prisilom otkaza skupljali potpisi.

- Nitko sigurno nije i neće skupljati potpise pod bilo kakvom prijetnom i prisilom, da mora netko nekome potpisati. Svaki građanin može za sebe ili nekog drugog skupljati potpise, ali to ne znači da bilo tko mora potpisati. Ako bilo tko u gradu ima dokaz da je netko prisiljavao nekoga, ja ću prvi smijeniti ili ravnatelja ili direktora koji prisiljava ljude - rekao je Čehok i optužio da su to podmetanja oporbe. 

- Na takav način izlaziti u javnost, bez provjere i dokaza, bez ikakvih materijalnih dokaza, govori o tim ljudima. Oni nemaju nikakav svoj program i ne mogu odgovoriti na ono što mi radimo i onda se služe takvim bedastim lažima - zaključio je Čehok.