Ivan Čehok Foto: VV arhiva

Čehok nakon "Potrage" najavio: "Odvjetnici su pripremili tužbe"

Varaždinske vijesti | 30.11.2019. u 09:52h | Objavljeno u Aktualno

Nakon priloga u RTL-ovoj emisiji "Potraga", varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok na svom je Facebook profilu najavio - tužbe.

Podsjetimo, u prilogu se govorilo o Čehokovim sudskim procesima, njegovom odnosu s poduzetnikom i gradskim vijećnikom Davorom Pataftom, balama u Brezju i drugim temama, a osim Čehoka, svoje su stajalište iznijeli i članovi Facebook grupe, odnosno Građanske inicijative "Varaždinsko smeće", te bivši gradonačelnik Goran Habuš.

- Hvala sugrađanima na velikoj potpori sinoć i danas nakon Potrage, većini je sve jasno kad su vidjeli tko su bili sugovornici (Habuš, Petrić, Dominko, Šilec itd.) i kojim su se neistinama služili. Maske su pale. Sada više nema brbljanja i vrijeđanja. Odvjetnici su pripremili tužbe. Sada će se jednostavno utvrditi istina na temelju dokumenata, dojmovi i rekla-kazala nekolicine ne znače ništa, sad će i nekoliko skribomanskih komentatora morati odgovarati za jučerašnje i dosadašnje uvrede. A dokumenti jasno govore kako je Habuš sa SDP-om vodio grad i kako je s odvjetnicima Petrić vodio sporove. Presude ne lažu. To su dokumenti. Hvala Danki Derifaj što ih je povukla za jezik, potaknula da izgovore klevete (do sada su to vješto izbjegavali) i što se napokon saznalo tko i zašto stoji iza cijeloga javnog progona. Koliko mi je ružno bilo slušati uvrede, veselim se sučeljavanju na nadležnom mjestu - napisao je Čehok jučer na svom Facebook profilu.