Čehok Markoviću: Maltretirate nas lažnim podacima i cjenicima koje plasiraju određene skupine

MGA/Varaždinske vijesti | 24.9.2019. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

Tijekom Aktualnog sata Gradskog vijeća SDP-ov vijećnik Miroslav Marković ponovno se dotaknuo cijena odvoza otpada u Varaždinu uspoređujući ih s nekim cijenama u općinama Varaždinske županije pitajući kako je moguće da su cijene u Varaždinu 30% veće.

Gradonačelnik Ivan Čehok odgovarajući na pitanje istaknuo je da je riječ o različitom broju odvoza pri čemu se u općinama broj odvoza kreće od 54 do 65, a u Varaždinu oko 90.

- I zato je cijena niža u Vinici. Kome treba da stalno dajete lažne podatke - odgovorio je Čehok te aludirao na nedavnu objavu županijskog vijećnika Marijana Dominka na Facebooku.

Gradonačelnik smatra da je Dominko u svome postu iznio antisemitske stavove kazavši da je dio Židova u konc-logorima bio gori od nacista te da je sramotno što patnju židovskog naroda uspoređuje s njim i otkazom Denisu Mladenoviću.

- Na tim se skupinama stalno javljaju lažni cjenici koje preuzimate i onda nas maltretirate s lažnim podacima. U demokraciji se slobodan građanin dužan informirati. Netko vas je gadno nasadio, provjeravajte prije nego nešto pitate - odgovorio je Čehok Markoviću.

Označeno u