Čehok će (nekoga) tužiti zbog izjava o dvorani, a Mladenović traži Kišićevu javnu ispriku

D.P/Varaždinske vijesti | 15.5.2017. u 19:32h | Objavljeno u Aktualno

- Mi smo najbenignija i dobronamjerna politička opcija koja nije sklona niti mišljenjima niti podvalama na huljski način. Mi ne hejtamo po mrežama i nemamo profesionalnu ekipu “fejkera” i “hejtera” - kazao je Ivan Čehok, kandidat za varaždinskog gradonačelnika nezavisne liste Glas za Varaždin, na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije.

Povod konferencije bio je subotnji napad Roberta Puje na Božu Soldu, no kako je istaknuo Čehok, kampanja je puna i drugog verbalnog oblika nasilja.

- Unatoč tome što smo miroljubivi, a želimo isključivo sučeljavanje programima, smatramo da se kampanja počela voditi na krivi način - kazao je Čehok te dodao kako je konflikt Puje i Solde razriješen.

- Mi smo to završili kada se Robert Puja ispričao Boži Soldi i za nas je to završena priča - kazao je Čehok kojeg čudi da se i HDZ nije našao za shodno ispričati zbog Pujinog postupka

Uz to, Čehok je istaknuo kako se ovih dana plasira nevjerojatna količina laži i agresije te je to zapravo pravi razlog konferencije.

- Jedna od tema sukoba Solde i Puje je bila posvemašnja glupost da sam ja iselio Pume iz Varaždina s čim ja nemam veze - kazao je Čehok te dodao kako se u gomilu laži uz HDZ upleo i SDP.

- To je nevjerojatna verbalna agresija gospodina Kišića koji govori laži i izmišljotine kako Denis Mladenović okolo priča kako će biti pročelnik za kulturu i sport. To je totalna izmišljotina jer mi uopće nemamo odjel za kulturu i sport - kazao je Čehok te istaknuo kako je najveća laž koja se ovih dana čuje ipak to da je Gradska sportska dvorana uz Dravu preplaćena.

- To je gnjusna laž i ja ću zbog toga tužiti. To je dvorana koja je bila na javnom natječaju i cijena je postignuta javnim natječajem i bila je predmet nadzora Ministarstva financija i konzultanata za JPP - istaknuo je Čehok koji nije decidirano odgovoriti koga će tužiti zbog izjava o dvorani.

U izjavi je ipak u nekoliko navrata ponovio kako će podnijeti tužbu jer, kazao je takve bezočne laži nisu za drugo.

Denis Mladenović je kazao je kako je i on ostao šokiran verbalnim ispadom gospodina Kišića koji je na N1 televiziji izjavio kako je upravo on siguran kandidat za pročelnika gospodina Čehoka.

- To je laž i kleveta i bojim se da je to osveta - kazao je Mladenović koji je novinarima kazao kako ga je Kišić tražio da prijeđe u SDP.

Zauzvrat mu je Kišić, tvrdi Mladenović, obećao posao ako pobijedi na izborima.

- Očekujem njegovu javnu ispriku i poručujem mu da ako pobijedi na izborima može mi se javiti da ga počastim s par treninga, jer ako želi voditi brigu o drugima prvo treba početi vodit brigu o sebi - zaključio je Mladenović.