Čak 15 doktora i doktorica iz Varaždinske županije među najdoktorima 2020. godine Foto: ilustracija

Čak 15 doktora i doktorica iz Varaždinske županije među najdoktorima 2020. godine

I.D./Varaždinske vijesti | 7.12.2020. u 17:39h | Objavljeno u Aktualno

Sedmu godinu zaredom portal najdoktor.com objavljuje popis najboljih doktorica i doktora u Hrvatskoj po izboru korisnika portala.

Kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su: ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara.

- Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata - napominje se.

Evo koji su doktori i doktorice iz Varaždinske županije na popisu najboljih po izboru korisnika:

FIZIJATAR: Vladimir Knež - Varaždinske Toplice
GINEKOLOG: Ljiljana Gal - Ivanec, Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Hrvoje Brijačak, Borislav Dokuzović - Varaždin
OBITELJSKA MEDICINA: Silvija Cikač, Bojana Škvorc, Sanja Škudar-Popović - Varaždin
ORALNI KIRURG: Damir Roki - Varaždin
ORTOPED: Eduard Rod - Varaždin
OTORINOLARINGOLOG: Tajana Gudlin-Sbull, Domagoj Butigan - Varaždin
STOMATOLOG: Ljiljana Peharda-Ivić - Vidovec

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci