Čačić potvrdio: Natalija Martinčević zaposlena u AZRA-i

Danica Pajtak | 20.9.2017. u 10:34h | Objavljeno u Aktualno

Iako je Natalija Martinčević stavila svoj mandat u Županijskoj skupštini od danas u mirovanje, posebnoj savjetnici župana Varaždinske županije neće manjkati posla.

Naime, Martinčević je vijećnica varaždinskog Gradskog vijeća, potpredsjednica NS Reformista, a kako je danas potvrdio i župan Radimir Čačić, Natalija Martinčević je i zaposlenica Agencije za razoj Varaždinske županije.

Čačić je to kazao odgovarajući na pitanje vijećnika Zlatka Mošmondora (HNS) kojeg je zanimalo je li točno da je Martinčević zaposlena u AZRA-i te kako uopće stigne obavljati sve te funkcije.

Iako Čačić nije pojasnio kako izgleda radni dan njegove posebne savjetnice, odnosno kako uspijeva izvršavati sve obaveze, kazao je kako je nužno da u AZRA-i bude zaposlena osoba koja će biti točka međuresorne suradnje.

- Ja sam dugo vodio razne sustave, kako privatne, tako i državu, i često se događa da jedni idu šumom, a drugi drumom. Treba nam koordinacija i u AZRA-i nam treba točka koja će biti točka za međuresorsku suradnju, a to je Natalija Martinčević kao posebna savjetnica župana - kazao je Čačić.