Prijem u Županijskoj palači sudionika EHF EURO 2018. u Hrvatskoj Foto: Krešimir Đurić

Čačić na prijemu rukometnih reprezentacija Makedonije i Njemačke poželio pobjedu najboljem

V.V. | 19.1.2018. u 17:08h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U Županijskoj palači priređeno je primanje za predstavnike reprezentacija koje se natječu u drugoj skupini Europskog rukometnog prvenstva EURO 2018 u Varaždinu. Predstavnike nacionalnih rukometnih reprezentacija Njemačke i Makedonije u Županijskoj palači primili su Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina i Sandra Herman, zamjenica župana Međimurske županije. 

Podsjetimo, prijem za reprezentacije koje su igrale u skupini D održao se u Gradskoj vijećnici i na njemu su prisustvovali između ostalih i predstavnici rukometnih reprezentacija Danske, Češke i Španjolske koji su se također plasirali u drugi krug natjecanja.

Župan Radimir Čačić pozdravio je prisutne i osvrnuo se na povijest Varaždinske županije kao najstarije županije u Hrvatskoj.

- Prva rukometna utakmica u ovom dijelu Europe odigrana je 1930. godine u Varaždinu. Varaždin i Varaždinska županija imaju tradiciju i u ženskom i u muškom rukometu, prvorazredne rezultate i uspjehe. Zadovoljstvo nam je da ste tu, učiniti ćemo sve da se osjećate dobro, te se nadamo da ćete nam se opet vratiti. Što se tiče rukometa, neka pobjedi najbolji - poručio je župan.

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. Ivan Čehok također je poželio dobrodošlicu novopridošlim reprezentacijama i navijačima za koje vjeruje da će unijeti živosti u naš grad. Složio se također sa županom Čačićem oko važnosti Varaždina i Varaždinske županije u rukometnoj povijesti.

Predstavnici rukometnih reprezentacija Makedonije i Njemačke istaknuli su da su jako dobro primljeni, da se jako ugodno osjećaju te zahvalili na toploj dobrodošlici. Reprezentacija Slovenije zbog iznenadnih i važnih obaveza ispričala se u zadnji trenutak te je prenijela svoje pozdrave.

Ispred Međimurske županije dobrodošlicu je zaželjela zamjenica župana Sandra Herman. Na prijemu u Županijskoj palači bili su i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, te zamjenici župana Robert Vugrin i Tomislav Paljak.

DSC_3315_resize.JPG

DSC_3309_resize.JPG

DSC_3302_resize.JPG

DSC_3300_resize.JPG

DSC_3294_resize.JPG

DSC_3288_resize.JPG

DSC_3279_resize.JPG