Novo službeno vozilo za Čačića: Traži karavan s hibridnim pogonom od 270.000 kuna bez PDV-a Foto: Krešimir Đurić/Ilustracija

Novo službeno vozilo za Čačića: Traži karavan s hibridnim pogonom od 270.000 kuna bez PDV-a

IHR/Varaždinske vijesti | 18.8.2020. u 11:25h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Varaždinska županija raspisala je javnu nabavu za nabavku službenog automobila. Prema objavljenoj dokumentaciji, procijenjena vrijednost nabave je 270.000 kuna bez PDV-a, odnosno novo vozilo zajedno s PDV-om koštat će 337.500 kuna.

Predmet javne nabave je kupnja vozila s plug-in hibridnim pogonom. a prema objavljenim tehničkim specifikacijama kupuje se karavan s petera vrata. Od opreme koju Županija traži novo vozilo mora imati električna podesiva sjedala vozača i suvozača, automatski klima uređaj s tri zone regulacije, kabel za punjenje putem kućne utičnice i javne punionice, a traži se da vozilo ima i navigacijski sustav.

Osim toga, vozilo treba imati senzore za parkiranje sprijeda i straga, svijetla za maglu i led prednja svijetla te radio s LCD ekranom i navigacijskim sustavom.

- Ponuditelj je obvezan ponuditi isključivo novo i nekorišteno vozilo, odnosno voziko koje u trenutku unosa, uvoza ili prodaje u Hrvatskoj ili ranije nije bilo registrirano - navodi se u dokumentaciji javne nabave.

Rok za dostavu ponuda je 7. rujna, a prema pisanju Večernjeg lista, vozilo koje udovoljava traženim specifikacija je luksuzna Škoda Superb iV 1.4 TSI DSG PHEV Combi.